Aan de Aelder Esch

EEN IMPRESSIE VAN ONZE ACCOMMODATIE EN DE OMGEVING

De accommodatie,

Onze accommodatie biedt plaats voor 2 personen en dus optimale privacy. De gelijkvloerse suite van ruim 80 m2 met eigen ingang bestaat uit een riante stijlvolle Living van ruim 40 m2 met riant bankstel, eethoek, 195cm breedbeeld Oled smart tv, Netflix, Disney+, Viaplay, WIFI, een aangrenzende sfeervolle slaapkamer met een Van der Valk hotel boxspring, toilet, een zeer royale luxe badkamer met dubbele wastafel, douche en tweepersoons whirlpool. Er is een compleet ingerichte keuken aanwezig met koelkast, wasmachine, vaatwasser, inductiekookplaat. De gehele suite is voorzien van uitstekende isolatie en vloerverwarming.

Je hebt de beschikking over een eigen terras aan de achterzijde van de woonkamer waar je kan genieten van de rust, de vogels en de natuur. Er zijn diverse zitjes en een eettafel.  Er is een aparte koelkast beschikbaar met frisdrank, wijn en bier.

Onze accommodatie is door Bedandbreakfast.nl geclassificeerd met 5 tulpen, een waardering waar we erg trots op zijn. Op 17 juni 2014 zijn we als tweede geëindigd in de verkiezing voor beste B&B van Nederland. 

de omgeving

Je kan in de directe omgeving ongestoord genieten van de rust. En ochtendwandeling langs de Es of een heerlijke fietstocht door de bossen. Elke seizoen is het prachtig ongeacht het weer. Hieronder krijg je een iindruk van de directe omgeving van foto's die we rond de es hebben gemaakt.