DROMMEDAAR

DE DROMMEDAAR @HOME
De Drommedaar is volgens ons het beste restaurant in de omgeving. met een ongekend goede keuken en fantastische wijnen. Een aanrader voor wie echt topkwaliteit wil.  We maken het gemakkelijk voor je om te bestellen, af te halen of te ltaen bezorgen. Vooraf reserveren is gewenst.

In de B&B kan je gewoon genieten! Ga daarom gezellig in onze B&B uit eten met De Drommedaar @home. We hebben een 3-gangen “make-away” menu en selectie van onze klassiekers op het menu staan. We leveren het menu voorbereid maar koud als bouwpakket, met een paar simpele handelingen heb je de gerechten in een handomdraai op tafel staan. Natuurlijk zorgen wij voor een goede instructie! Onze sommelier Robert heeft voor alle gerechten een bijpassend wijnadvies gemaakt.

3-gangen keuze menu

Voorgerecht|
gemarineerde zalm met citrusgel, kimchi van radijs,
mierikswortelcrème en wasabi kroepoek
Tataki van runderentrecote met kombu,kimchi van radijs,
mierikswortelcrème en wasabi kroepoek
Portabella paddenstoel met een creme van gerookte boerenkool en geitenkaas, aceto balsamicovinaigrette en gekaramelliseerde hazelnoot

Tussengerecht

Bisque d’ Homard met Argentijnse gamba, vis van de dag en bieslook
Soep van pompoen met verse pesto en pompoenpitten

Hoofdgerecht

Wildzwijns wang met jus van cantharellen, gebrande prei en aardappelmousseline
Roulleau van schelvisfilet met groene curry, pompoencrème,

Nagerecht

Ravioli van peer met 5 spices, bavarois van peer en een crème van drop
Tartelette van chocolade en mango met een salade van mango, kokos, gember en kiwi, geserveerd met een coulis van mango

bestellen

Bestellen kan eenvoudig via onze website tot 15 uur ’s middags op de dag dat je de gerechten wil hebben. Omdat we werken met dagverse producten is de voorraad beperkt. Bestel je de dag ervoor, dan weet je ook zeker dat alle gerechten voorradig zijn want we kopen dan speciaal voor jou in!

bezorgen & afhalen
We zijn geopend op donderdag t/m zondag. Op deze dagen kan je de gerechten afhalen of laten bezorgen. We bezorgen in de gemeenten Emmen, Coevorden en Borger-Odoorn. We leveren natuurlijk via de protocollen van het RIVM. Wel zo veilig! De gerechten kan je afhalen tussen 15:00 en 18:00 uur. Op deze tijden bezorgen we ook. Klik op de pop-up rechtsonder om te bestellen.


de Drommedaar

Hoofdstraat 16A
7811 EP Emmen
0591 – 57 28 88
reserveringen@drommedaar.nl